Thursday, 27 March 2014

Testimonial Pengguna Produk Kesuburan SK Al Khisbun

Ini adalah testimoni dari pengguna yang mengamalkan SK Khisbun. Anda bila lagi? Hubungi kami 0193320493 (WeChat/WhatsApp/KakoaTalk/SMS) atau email gamatizza@gmail.com atau PM Facebook kami https://www.facebook.com/messages/BuzzStyle10

COD boleh dibuat di AMPANG, WANGSA MAJU, KLCC dan PLAZA MONT' KIARA 

HAMIL LUAR RAHIM & SAH MENGANDUNG SEMULA

Produk kesuburan untuk hamil yang hanya digunakan dalam sebulan *Keberkesanan produk adalah bergantung kepada tahap hormon individu*

Testimoni Pengguna Produk Kesuburan Al Khishbun
Beliau telah mengamalkan sebotol SK AL KHISHBUN selama sebulan
ANDA bila lagi?? Berusaha sekarang juga dengan produk kesuburan kami






Setiap pembelian susu SK AL KHISHBUN akan diberi PERCUMA PREGNANCY TEST*

Dapatkan HARGA ISTIMEWA bagi pembelian 2 BOTOL AK AL KHISHUN SEKARANG** !!

LAGII TESTIMONI dari forum RATUHATI.com



Alhamdulillah dan tahniah kepada yang berjaya..!! REZEKI ANAK ADALAH AMANAH YANG BESAR UNTUK KITA :)
 

Beliau merupakan seorang pelanggan yang sangat mudah untuk berurusan...dan sangat yakin doanya akan dimakbulkan oleh Allah dan beristiqamah dalam usaha yang dibuatnya



Produk Kesuburan AL Khishbun menyubur serta merawat rahim secara sunnah

Rezeki beliau.. insyaAllah dengan mengamalkan SK AL KHISHBUN & HULBA AL KHISHBUN hormon isteri dan suami akan menjadi stabil dan MUDAH UNTUK KEHAMILAN BERLAKU

 


Seorang lagi yang telah mencuba SET KESUBURAN SK AL KHISHBUN dan berjaya HAMIL!
Semoga kandungannya selamat dan menjadi anak yang beriman..


Untuk maklumat lanjut boleh klik link beliau di sini Pengalaman beliau juga sama seperti saya sendiri yang telah mencuba pelbagai produk tanpa jemu

Cuba dulu baru tahu....insyaAllah tidak rugi kerana kandungan susu kambing dan habbatussauda juga akan menjadikan badan anda dan pasangan lebih sihat dan bertenaga secara sunnah

TERBUKTI boleh menjadikan anda LEBIH BERTENAGA & TIDAK MENGEMUKKAN InsyaAllah

TAPI..saya sedang menggunakan produk lain juga..macam mana yer???
Jangan risau..ramai pengguna Set Al Khishbun juga ada mengambil produk lain bagi memudahkan kehamilan.
Apa yang disarankan oleh kami adalah 'GAP' kan 1 jam antara satu sama lain. Jika produk lain juga perlu diambil semasa waktu pagi (semasa perut kosong), tak perlu  khuatir / stress yang mana pelu diambil dahulu
....kerana ALLAH LEBIH MENGETAHUI apa yang sedang diusahakan oleh hambaNYA

Yang penting KEPERCAYAAN KITA KEPADA KUASA ALLAH dan TAWAKAL SERTA KEYAKINAN  kita yang akan dilihat oleh ALLAH bukanlah jenis produk yang diambil.

InsyaAllah, anda juga akan diberikan zuriat seperti orang lain..

#Tips di atas hanyalah saranan saya yang saya cuba kongsikan pengalaman sendiri kepada para pembaca sekalian.

Untuk maklumat lanjut mengenai isi kandungan SET AL KHISHBUN serta cara penggunaannya.. Boleh klik sini 

UNTUK SUAMI ISTERI
InsyaAllah boleh tahan 3 bulan kalau seorang makan


PERCUMA PREGNANCY TEST (UPT)*
UNTUK SUAMI SAHAJA
 (Jika suami tidak suka susu kambing)
InsyAllah tahan sebulan kalau seorang minum

PERCUMA PREGNANCY TEST (UPT)*
UNTUK SUAMI ISTERI
InsyAllah tahan sebulan kalau seorang minum



*  &  ** Tertakluk kepada terma dan syarat
* Tertakluk kepada terma & syarat: Selagi stok masih masih ada. Pihak kami berhak menukar promosi tanpa sebarang notis.

Satu lagi cara untuk MENINGKATKAN PELUANG KEHAMILAN adalah dengan menggunakan OPK (test kit pengesan kesuburan) bagi mereka yang telah membeli set kesuburan Al - Khishbun anda boleh membeli OPK / UPT (pregnancy test) dengan hanya RM2.00  RM1.50 sekeping ! Boleh je nak beli sekeping /  2 keping atau berkeping-keping.. Kami mahu tolong anda mendapat zuriat !


Tapii bagaimana hendak guna OPK atau apakah itu OPK??
 KLIK je sini --->>> OVULATION PREDICTOR KIT ( OPK ) 

Ini kata nasihat dari DR HAMID ARSHAT , pakar kesuburan..

" Ovulation Test kit (5 ujian). Ujian air kencing untuk kesan waktu subur dimulakan pada hari ke10 bagi pusingan haid 28 - 30 hari dan hari ke14 bagi pengidap PCOS.

 Buat ujian setiap hari hingga jalur ujian sama warna dengan jalur control (positif) .
Bila positif ovulation atau pematangan telor akan berlaku 24 - 48 jam selapas itu - esok atau lusa."


Soalan biasa ditanya oleh para pembeli kami :-
[ InsyaAllah dapat kurangkan bil kredit anda untuk ajukan soalan kepada kami nanti :) ]

1) Period saya tak teratur selepas berkahwin /  dari anak dara lagi / selepas melahirkan anak pertama / selepas keguguran.. Set apa yang patut saya cuba?
Jawapan:
Hormon yang tidak stabil boleh dirawat dengan meminum SK sehari 2 kali (minum pada waktu pagi dan 1 jam sebelum tidur) dan makan Hulba sehari sekali, pada waktu 10 pagi - 12tgh (Waktu Dhuha)

2) Apakah FUNGSI   SK & Hulba?
Jawapan:
Untuk merawat serta menstabilkan hormon suami dan isteri yang mempunyai masalah kesuburan

Fungsi SK -
menyubur serta menguatkan rahim serta meningkatkan bilangan sperma suami.
Di mana kandungan SK akan menjadikan kawasan rahim lebih beralkali yang sangat sesuai untuk sperma seterusnya memudahkan persenyawaan.

Fungsi Hulba -  
mencuci rahim serta organ dalaman serta merawat masalah kesuburan yg serius seperti cyst, fibroid, pcos dan lain2 serta merawat masalah sperma suami dan lain2. 

3) Saya baru kahwin..sesuai ke mencuba set al khishbun?
Jawapan:
YA! Ya! dan Ya! kerana SK dan Hulba adalah makanan kesihatan yang mengandungi makanan SUNNAH Nabi Muhammad s.a.w dan insyaAllah amat bagus sekali bagi meningkatkan kesuburan dan mengelakkan kegugugran.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT..kerana ramai pasangan yang hanya akan bertindak selepas 1 tahun atau 2 tahun berkahwin..jadi JANGAN TERLAMBAT!


4) Apakah set yang sesuai untuk suami dan isteri?
Jawapan:
SET AL KHISHBUN adalah untuk suami isteri amalkan bersama. Tak perlu pening-pening untuk beli set suami dan set isteri.. MUDAH & TIDAK PENING KEPALA untuk beli set-set yang berlainan.
Ingat untuk hamil...mesti KURANGKAN STRESS !

Jika suami tidak suka susu kambing..boleh la bertukar kepada CAFE AL KHISHBUN. Cara minum juga sehari 2 kali.

5) Perlu ke saya ambil SK, CAFE dan HULBA atau set mana yang sesuai untuk saya dan pasangan?
Jawapan:
Jika isteri mempunyai period yang teratutur (walaupun ada senggugut) dan anda serta pasangan pernah disahkan doktor tidak mempunyai masalah kesuburan...maka minum SK saja insyaAllah sudah mencukupi.


atau

Jika isteri pernah keguguran / period tidak teratur / anda atau pasangan pernah disahkan mempunyai masalah kesuburan..maka digalakkan makan bersama hulba (rujuk soalan no. 2 untuk dapatkan fungsinya)

6) Apa rasa SET AL KHISHBUN nie yer?
Jawapan:
Tentulah rasa susu kambing :) bagi SK manakala Cafe akan rasa macam kopi. Hulba pula rasa macam serbuk jamu...

Secara amnya..SK / Cafe / Hulba  mempunyai kandungan berikut dan berbentuk serbuk (bukan pil):-
 



7) Alamak ! Saya tak suka susu kambing dan saya tak tahan la bau herba tuu..
Jawapan:
Maaf, kami tak dapat membantu..hanya Allah yang berkuasa ke atas segalanya..mohon pada Allah dipermudahkan usaha anda dan pasangan untuk mendapat zuriat. USAHA dan JANGAN BERPUTUS ASA! Harus diingat, jangan dikutuk minuman kegemaran Kekasih Allah itu
Namun bagi mereka yang pernah meminumnya akan berkata "Akak sedapla susu nie..Alhamdulillah"

8) Saya ada ambil produk lain..boleh ke saya ambil Set Al Khishbun?
Jawapan:
Boleh..insyaAllah tiada masalah. Pengambilan antara dua produk tersebut perlu dijarakkan sekurang-kurang nya 1 jam atau lebih pun takpe

9) Perlu ke saya buat sauna (untuk isteri sahaja) herba selepas seminggu mengambil set ini?
Jawapan:
Tak diwajibkan buat sauna. Cuma digalakkan saja. Buat lebih bagus..tak buat pun tidak ada masalah. Yang pentingkan amalkan kehidupan yang sihat seperti bersenam dan aktiviti lain yang dapat membantu mempercepatkan pengeluaran toksin dari tubuh badan.

10)  Apakah kesan sampingan / tindak balas selepas mengambil Set Al khishbun ?
Jawapan:
Kesannya tubuh anda akan menjadi lebih cergas dan sihat. Hormon anda akan mula menjadi stabil. Maka kesan tindak balas tersebut akan menyebabkan sesetengah individu mengalami kenaikkan suhu badan (rasa panas) / cirit-birit / cramp di bahagian rahim / lenguh2 dibahagian pinggang / pening / keluar angin 
Jangan khuatir..kesan-kesan tersebut hanyalah sementara..minum banyak air saja dan lakukan sauna bagi mempercepatkan tindak balas itu. 
Kesan lain lagi..isteri anda akan hamil seperti yang diharapkan.

11) Saya tak fahamlah cara makan hulba tu?
Jawapan:
Hulba perlu dimakan terus. Bukan dibancuh ke dalam air. Kerana serbuk hulba direka khas untuk penyerapan yang lebih mudah ke dalam tubuh badan terutama di kawasan rahim.
Jika makan bersama buah kurma - Buangkan biji buah kurma itu. Masukkan 1/2 sudu kecil hulba ke dalam 2 biji buah kurma. Kunyah-kunyah seperti biasa. Boleh minum air selepas itu.
Jika makan bersama madu - Ambil 1 sudu madu dan gaulkan bersama 1/2 sudu kecil hulba. Kemudian dikunyah terus. Boleh minum air selepas itu.

Kalau saya nak makan terus tanpa makan dengan buah kurma atau madu boleh ke? Boleh juga tapi...agak pahit sikit yer..


Fertee Oil + SK Al khishbun = RM210 RM205 (SM) /RM210 (SS) termasuk pos & FREE 2 pcs Pregnancy test (Jimat RM5.00)
Klik link di bawah untuk....
* Tertakluk kepada terma & syarat: Selagi stok masih masih ada. Pihak kami berhak menukar promosi tanpa sebarang notis.



7 comments:

  1. Salam, seronok saya dengar.tp saya sudah mempunyai anak 2 org tp yg last 8 tahun.teringin benar nak tambah lagi,,perut ni mmg ada maslaah lepas operation anak songsang.tu yg ada kemungkinan sukar hamil...harap bila saya cuba susu sk di permudahkan rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      InsyaAllah..benda yang baik akan mendapat rezeki yang baik. Jangan berputus asa untuk berusaha. Setiap kejadian ada rahmatnya.
      Saya doakan doa puan dimakbulkan dan dikurniakan kesihatan yang baik serta zuriat yang beriman.

      Dapatkan SK AL KHISHBUN dengan hanya RM 55 serta PERCUMA pregnancy test.

      Puan Izza 019-3320493
      Kedai Buzz Style

      Delete
  2. salam. saya ada masalah period iaitu tidak dtg haid langsung selama 3 tahun. selepas sy minum susu kambing khisbun, saya dtg haid..Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Alhamdulillah..lagi pengguna Sk Al Khishbun yang berjaya menjadikan horman badan kembali normal. Teruskan MINUM SK AL KHISHBUN dan insyaAllah bila horman kembali stabil, kehamilan juga mudah berlaku.

      Semoga saya akan mendapat berita gembira nanti.
      Dapatkan SK AL KHISHBUN dengan hanya RM 55 serta PERCUMA pregnancy test.

      Pn. Izza 019-3320493
      Kedai Buzz Style

      Delete
  3. Salam kak..sy nk beli sk-khisbun n hulba. Tp boleh x mkn sekali gan set kesuburan shaklee, syg coz br sminggu beli shaklee. Email sy zainab_naq@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Salam.sy bru gne susu al khisbun ni.dr pmbcaan diatas,mmg kesan2 permulaan sy dpt.ciritbirit,sakit pale,angin 1 bdn,sakit pngang.kne minum byk air masak ni.hehe.

    ReplyDelete